Stor träff i helgen!

Om några timmar sätter jag mig i bilen och åker till Kolmården. Ja, inte till djurparken, utan till samhället och där kommer jag träffa de flesta av oss som skriver regelbundet här på sajten samt ytterligare några av våra kollegor. Vi ska diskutera denna sajt, lära känna varandra lite mer och även förkovra oss. Vi ska lära oss mer om sötning, Omega-3-tester, hormoner, skit (!) och lite till.

Några av oss kommer också få möjligheten att träffa och diskutera med Johan Hedenbrant. Han var relativt tidigt ute med att kritisera de offentliga kostråden på sin hemsida Fetmaparadoxen. 2009 är han med och skriver, tillsammans med ett stort gäng läkare och forskare, artikeln om att SLV borde omedelbart sluta ge kostråd till allmänheten. Vi undrar varför Livsmedelsverket gör så här med våra skattepengar och vill förstå galenskapen och se om vi kan påverka på något sätt.

Om du har instagram så kan du lägg till mig där och se vad vi gör "kostradgivarna_pia" Dessa instagram kommer även att automatiskt komma upp på vår Facebook-sida så där kan det bli lite pepprande stundtals. Gilla vår Facebook-sida så ser du detta och annat.

Har du några ide'er, förslag, önskemål om sidan? Skriv bland kommentarerna nedan så tar vi upp det under helgen.

Så här skrev jag om vår förra träff i Skåne.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i KRG-INFO den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera