Namninsamling!

"Barnens möjlighet att välja mellan smör och margarin samt mellan fullmjölk och lättmjölk är hotad. Livsmedelsverkets kostråd för skolmaten föreskriver lägsta möjliga fetthalt och nu hotar s k certifiering av skolmat och lagstiftning."

Bengt Ingerstam har arbetat tålmodigt med denna fråga om fett och mjölk och han driver en namninsamling för att trycka på politikerna om just dessa specifika frågor. Insamlingen har nått över imponerande 10 000 underskrifter. Men det behövs fler!

Här har du namninsamlingen

SKRIV PÅ IDAG!

Här kan ni läsa om ett litet steg på vägen när opionion fick Lotta Edholm, Stockholms skolborgarråd, att backa i sina åsikter. Men vi kan inte stanna där, det finns mer att göra, så igen, skriv på idag!

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i KRG-INFO den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera