Vinnare av Energibarnsboken!

Energibarn, Anna Hallén
Energibarn, Anna Hallén

Gunilla Wiksten i Sollefteå vann ett signerat exemplar av Anna Halléns bok Energibarn - våra älskade skitungar. GRATTIS!

Tack för alla  bidrag. Det var så många fina motiveringar att jag önskar jag hade en bok till er alla men nu fanns det bara en och jag fick till slut avgöra genom lottning.

För övrigt öppnar jag snart en ny bloggportal om adhd. Om du har adhd eller lever nära någon med adhd, kontakta mig om du är intresserad av att blogga om det. Du får blogga anonymt om du önskar.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Tävling den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

2 thoughts on “Vinnare av Energibarnsboken!

Kommentera