Veckomeny från läsare

En av våra läsare har bidragit med en veckomeny. Stort tack Angelica! Besök gärna hennes blogg för fler recept.

Här hittar du recepten i PDF tillsammans med en färdig inköpslista. Enkelt för dig eller hur?

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Veckomeny den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

2 thoughts on “Veckomeny från läsare

  1. Profilbild

    Nina

    Finns det någon som kan göra mig glad och göra en veckomeny helt utan mjölkprodukter? Ingen fetaost, vanlig ost eller Philadelphia. Jag kör nämligen helt strikt utan mjölkprodukter, förutom smör förstås. Det är inte alltid så lätt att variera maten utan grädde och CF. Jag behöver inspiration! 🙂

Kommentera