Rösta!

[RÖSTNINGEN AVSLUTAD]

Bygga pepparkakskonst kan man ju göra oavsett om man äter LCHF eller inte.  Här har ni de bidrag som kommit in till tävlingen. Istället för att bara vi kostrådgivare kan rösta fram en vinnare så kan ni alla läsare hjälpa till - rösta nu! Jag stänger röstningen 21.00 i morgon söndag och presenterar sedan vinnarna.

Vilken är din favorit? Ge den dina stjärnor,  förslagsvis fem stycken. Det gör du genom att klicka på den sista stjärnan. Stjärnorna är ovanför bilden.  OBS! Du kan bara rösta en gång och du kan inte ångra dig.

Du kan klicka på en bild för att se den i större format. Klicka bilden igen för att komma tillbaka.

[nggallery id=2]

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Tävling den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Rösta!

Kommentera