Julklappsfunderingar?

Detta är off topic men det är viktigt och det är mitt hjärteprojekt så vänligen läs...

Har du en slant över, stöd ett skolprojekt i Indien. Jag VET att varje krona går fram, det finns inga mellanhänder som tar ut en andel. Jag har själv fått överlämna en gåva direkt till barnhemmet 2008 och har även besökt skolan. Jag vet också att det inte är självklart att dessa barn får en skolgång utan att vi i Sverige hjälper till ekonomiskt.

För 100 kr får en lärare en veckas lön på skolan. Stöd detta projekt genom att t.ex. ladda hem ett julkort och du kan ge det som en julklapp.

Kostrådgivarna stöder projektet med en annons under 2013. Vill du också köpa annonsplats? Läs här.

Jag (blond!) lämnar över pengar 2008

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera