Gilla oss!

Gilla oss på Facebook! Gå hit och så klickar du på gilla.   Det står Gillar när du har gjort det.

Numera måste du även göra följande (läs om det på SVT-nyheterna).  Klicka på Gillar och så bockar du för "Ta emot aviseringar" och "Visa i nyhetsflödet". Då var det klart!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i KRG-INFO den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

2 thoughts on “Gilla oss!

    1. Profilbild

      Inläggsförfattare

      Brukar du få meddelanden i ditt FB-flöde när vi gör uppdateringar? Då är nog alla inställningar klara redan. Det här är tydligen något relativt nytt på FB så du kan tappa bort grupper/sidor om du inte gör dessa inställningar men jag tror att den också kan känna av om du är aktiv på en sida och då gör den inställningarna själv, TROR JAG.

Kommentera