Gästkockar 2012

Emellanåt får vi besök av duktiga kockar och glada matamatörer som bjuder på härliga recept. Ibland har vi bjudit in dem och ibland har vi fått tips. Här har ni våra gäster från 2012 (senast bloggat = överst).

Angelica Lindbergsson
Angelica är en tvåbarnsmamma som tycker om att laga enkel och god mat. Hon älskar att baka och att hitta på nya recept. Angelica har ätit LCHF i nästan tre år och delar med sig av sitt liv och sina recept på bloggen "Vardagsliv med LCHF".
Annika Rogneby
Annika var först (2010) med att ge ut en bakbok som hade riktiga recept utan socker och mjöl. Hösten 2012 kommer hennes tredje bakbok.
Erika Björklund
Erika bor i Linköping med sin familj och förgyller gärna vardagen med god mat. Hon äter sedan drygt ett år LCHF-kost och delar med sig av sina recept på bloggen ”LCHF till vardag och fest” och har en förkärlek för enkla och snabblagade maträtter.

Jimmie Lannéer
Jimmie är kökschef på Tärnaby fjällhotell och driver bloggen Lannérs köksblandning. Bloggen ger mycket tips och trix hur man lyckas i köket. Det är fru Gitsy Lannér som är fotograf.
Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Gästkockar 2012

Kommentera