Gäster

Ibland bjuder vi in skribenter som inte nödvändigtvis är kostrådgivare men de skriver intressanta texter som passar in i vår syn på kost och holistisk hälsa. Här ser du listan på de som gästat oss under 2012. Klicka på namnen så kommer du till deras inlägg.

Bitten Jonsson
Bitten har arbetat med beroendesjukdomar i över 20 år och har bland annat gett ut boken  ”Sockerbomben-i din hjärna ”. Fotograf Bittens bild: Ralf Bergman.
Cathrine Schück
Cathrine är kock, matskribent, kostrådgivare och samtalsterapeut inom kost och hälsa. Cathrine har get ut en rad olika böcker.
 Gunilla Höög
Gunilla Höögs specialinriktning är sockerberoende och sex- och kärleksberoende. Verksam i Motala och har gett ut boken Brustna illusioner.
Gunilla Sahlin
Gunilla har varit sockerberoende sedan barndomen. 2011 släpptes hennes bok VITT BEGÄR – en personlig berättelse om sockerberoende.
Jonas Bergqvist
Jonas Bergqvist är leg. sjukgymnast, personlig tränare och kost- och näringsrådgivare. Jonas är grundare till mf Hälsoutbildningar och ansvarig huvudlärare i utbildningarna till såväl Kostrådgivare – Lågkolhydratkost/Paleo, Personlig Tränare och Styrketräningsinstruktör inom mf Hälsoutbildningars program. Jonas skriver böcker, föreläser regelbundet och är skribent för facktidningar i hälsofrågor.
Mia Lundin
Mia är leg.sjuksköterska, och Nurse Practitioner d.v.s. avancerad specialistsjuksköterska. Hon är grundare till The Center for Hormonal and Nutritional Balance i Santa Barbara kalifornien där har varit verksam i över 23 år. Mia är specialiserad inom behandling av hormonella rubbningar som PMS, förlossningsdepression, och klimakteriebesvär. Hon har även gedigen kunskap om vilken effekt hormonella fluktuationer har på hjärnans biokemi och hur man kan behandla depression på ett naturligt sätt. Hon är författare till boken Kaos i kvinnohjärnan.
Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Gäster

Kommentera