Erikas veckomeny

Den här veckan har vi en veckomeny från Erika Björklund. Erika bor i Linköping med sin familj och förgyller gärna vardagen med god mat. Hon äter sedan drygt ett år LCHF-kost och delar med sig av sina recept på bloggen ”LCHF till vardag och fest” och har en förkärlek för enkla och snabblagade maträtter.

Klicka här för att ladda hem menyn och inköpsslistan. Dokumenten är i PDF och passar för utskrift. Om du saknar en PDF-läsare finns de att ladda hem gratis här.

Fler veckomenyer hittar du i menyn, under "Recept".

Erika är en av våra läsare, vill du också bidra med inlägg eller veckomenyer? Kontakta Pia på pia@kostradgivarna.se och berätta om vad du vill skriva om och var jag kan läsa din nuvarande blogg/hemsida.

Print Friendly, PDF & Email

7 thoughts on “Erikas veckomeny

    1. Profilbild

      Inläggsförfattare

      Självklart... har korrläst och ändrat alla recepten nu, miss från vår sida, Erika hade skrivit allt så rätt från början! Uppdatera sidan (stå vid adressen och tycker på enter t.ex.) och så håller vi alla tummar att det ska vara rätt nu 🙂 TACK igen för att ni säger till!

Kommentera