VINN BOKEN! LCHF för familjen

LCHF för familjen av Anna Hallén
LCHF för familjen av Anna Hallén

Ta chansen att bli en vinnare av ett signerat exemplar av Anna Halléns bok LCHF för Familjen

Boken ger dig mängder av inspiration till hälsosam mat för barn och vuxna och boken innehåller också ett bra faktaavsnitt där du kan lära dig mer om hur kosten påverkar hälsan.

Skicka ett mail till tavling@kostradgivarna.se och motivera varför just du ska vinna.

På söndag 25/11 utser vi den lyckliga vinnaren!

Print Friendly, PDF & Email

12 thoughts on “VINN BOKEN! LCHF för familjen

 1. Profilbild

  Farmor kaisi

  Har tänt många små LCHF-brasor vid en släktträff i höstas. Givetvis så har mina böcker delats ut o den här boken skulle komma väl till pass! Annas språk avdramatiserar många frågor på ett bra sätt.

 2. Profilbild

  Ann Danielsson Röhr

  Är ny-frälst Lchf-are sedan en resa m bla Anna Hale´n på Kreta nu i höstas. Hon är så otroligt duktig,påläst,inspirerande och trovärdig
  Hade köpt hennes bok "LCHF för kvinnor" tidigare under hösten, då på inrådan av min kusin som tjatat på mig länge och väl!! Hon är nämligen helt bestämd över att min IBS ( som jag dragits med i flera år)ska bli bra, bara jag lägger om kosten.
  Hur som helst tycker jag det här är fantastiskt!!!! Jag har blivit en annan människa. Visserligen sa Anna att det kommer att ta tid m min IBS, men under tiden vill jag sprida detta till mina barn och barnbarn i TID- innan de också blir förstörda av alla hemskheter i vår mat. Jag behöver verkligen få råd och tips och mer inspiration till vad jag kan göra för mina små älsklingar.
  Barnen är ju vår framtid och grunden läggs när de är små!!

   1. Profilbild

    Helen

    Hej!
    Varför ska jag vinna boken?
    För att jag ska ge den till min hårt kämpande dotter. Ensamstående, lite överviktig, med 2 barn på 7 och 9 år, varav den ena med ADHD (förmodligen, diagnosen inte satt ännu) , med dålig ekonomi, som sedan 3 år tillbaka försöker komma till rätta med allt genom att äta enligt LCHF. Jag skulle så gärna vilja ge henne denna bok som en "belöning" för att hon kämpar så.
    MVH Helen

 3. Profilbild

  Erik

  Körde LCHF stenhårt innan Vasaloppet i år. Använde i princip bara recept från Björn Ferrys bok och i mitt tredje Vasalopp fick jag min bästa tid, trots att jag inte kolhydratladdade. Nästa år ska jag åka Tartu Skimarathon och det vore kul att göra om bedriften, men lite nya recept skulle både jag och min familj uppskatta, hoppas därför på att vinna "LCHF för familjen" då även de blir inblandade i min uppladdning.

Kommentera