VINN BOKEN! Energibarn – våra älskade skitungar

Energibarn, Anna Hallén
Energibarn, Anna Hallén

[TÄVLINGEN AVSLUTAD]

Ta chansen att bli en vinnare av ett signerat exemplar av
Anna Halléns bok Energibarn - våra älskade skitungar. 

NPF, Bokstavsbarn, Skitungar, Dampungar, ADHD – ja, kärt barn har många namn. Men vad pratar vi om egentligen? Är det ouppfostrade barn som bara ska lära sig veta hut, eller är det barn som behöver lite extra vägledning för att hitta en bra och positiv väg? Anna visar på ett enkelt och positivt synsätt hur vi kan kompensera bristerna. Hon tar död på myter som fortfarande lever kvar om våra Energibarn och ger samtidigt förslag på lösningar som fungerar.

Skicka ett mail till tavling@kostradgivarna.se och motivera varför just du ska vinna.

På lördag 1/12 utser vi den lyckliga vinnaren! 

 

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “VINN BOKEN! Energibarn – våra älskade skitungar

  1. Profilbild

    Skulle gärna vinna en bok om ADHD då min mamma precis fått diagnosen Asperger och Add. Risk finns att jag också har det men har svårt att förlika mig med tanken och tror att den bok där det beskrivs som inte bara negativt kanske kan få mig att leta efter de goda egenskaper add skulle kunna ge mig.

Kommentera