Utanför Sverige och hälsomässan

Den här veckan har vi tillägnat maten och matkulturen i länderna utanför Sverige. Ni kommer få läsa matreflektioner om Israel, Japan, Kuwait, Turkiet, Spanien, Skottland, Frankrike, Kroatien, Slovakien och Österrike. Håll utkik varje dag!

På fredag och lördag kommer ni få rapporter från Hälsomässan i Stockholm. Ses vi där? Mässan startar på torsdag och pågår till söndag.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i KRG-INFO den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Utanför Sverige och hälsomässan

Kommentera