Tävlingsdags!

Vinn min senaste bok!

Så var det dags för tävling! Den här gången har ni chans att vinna min senaste bok Bakglädje och LCHF - Njutning utan socker och mjöl!

Allt ni behöver göra är att gå till min blogg, leta upp detta inlägg (samma som här) och svara på frågan:

  • Vilket är ditt bästa snacks till fredagsmyset?

Jag kommer att dra en vinnare nu på söndagkväll (18/11) och meddela det här och på min blogg.

Ha en härlig lördag allesammans!

Print Friendly, PDF & Email

Posted in Tävling. Tags: , , on by .
Profilbild

Om Annika Rogneby

För 10 år sedan började Annika äta lågkolhydratskost och eftersom hon alltid älskat att baka blev det ett experimenterande som 2010 resulterade i boken ”Bakglädje med LCHF – baka utan socker och mjöl” ut. Den är unik då det är den första boken som innehåller LCHF-riktiga recept utan socker och mjöl. I dagarna kommer Annikas tredje bok, på temat Bakglädje, ut. I boken "Bakglädje och LCHF - Njutning utan socker och mjöl" bjuder hon på bakat men även en hel del fredagsmys med snacks, tilltugg och aptitretare. Hon fortsätter med lchf-riktiga, gluten- och sockerfria recept.

2 thoughts on “Tävlingsdags!

  1. Profilbild

    Maria Nicklasson

    Efter antal årmed ständiga jojo bantningar och berg och dal banor i känslor känns det som jag börjar hitta en livsstil som passar mig och min kropp. Skulle vara roligt med inspiration till glädje i köket som även kan lägga en bra grund för mina barn!!

Kommentera