New York – Livet på andra sidan jorden: som det ser ut på TV

Tack momondo för att ni sponsrar kostrådgivarna.se! Här nedan presenteras tips om  restauranger i New-York. Kom-i-håg att Kostrådgivarna bara samarbetar med företag som har produkter och tjänster som vi själva kan tänka oss att använda.


Drömmer du om att leva lyxlivet i New York City precis som Carrie Bradshaw? Den som har sett ett par Sex and the City-avsnitt vet att hänga med tjejgänget i New York, ja det gör man helst ute på de trendigaste barerna och restaurangerna där skvallersorlet flyger kors och tvärs genom luften.

Men hur hittar man då en trendig restaurang á la Sex and the City-stilen i the Big Apple? I staden som aldrig sover finns en rad ställen – både nya som gamla – där snyggt och välklätt folk ständigt rullar in.  Vare sig ni planerar en trevlig middag med gänget eller tänker gå vidare ut i nattlivet senare på kvällen så är de här 5 trendiga tillhållen definitvt säkra kort – om ni lyckas få ett bord d.v.s.

Beauty & Essex

Bakom en pantbank hittar du det otroligt populära Beauty & Essex som kanske är mest känt för sina hummertacos och köttbullar. Men det är inte bara den goda maten som lockar. Det vackra folket strömmar in och trots det höga priset så kompenseras det med gratis skumpa i Ladies-roomet.

The Breslin

Den “förfallna” brittiska menyn på The Breslin bjuder på gudomliga kötträtter i alla dess former. Den speciella inredningen drar åt sig stora hipsterskaror och drinkmenyn erbjuder många intressanta blandningar. Signaturrätten – lammburgaren – är förstås ett måste för den som gillar kött.

The Dutch

Om du lyckas få ett bord på detta ett av SoHos populäraste ställen kan du skatta dig lycklig. The Dutch bjuder på fantastiska amerikanska rätter i en atmosfär du inte hittar någon annanstans. Den som känner sig lite modig bör ta sig en titt på “Raw Bar”-menyn.

Imperial No. Nine

Det sägs att den här populära SoHo-restaurangen är lika sexig som dess gäster där upplevelsen är värd varenda krona som dras på ditt kreditkort – för det lär bli en del. Precis som på The Dutch finns även här en Raw Bar tillsammans med ett stort utbud för fisk- och skaldjursälskaren.

Standard Grill

En stor skara kändisar och andra A-listare gör regelbunda besök till Standard Grill. I och med att det är ett av Meatpackingdistriktets hetaste ställen får man dock räkna med långa köer, mycket ståhej och vad de kallar för en “chichi, kiss-kiss”-atmosfär.

Om du längtat länge nog efter att få uppleva det liv du hittills endast sett på TV kan du sätta igång direkt och söka efter billiga New York-flyg med momondo, en resesökmotor som hjälper dig hitta de bästa biljettpriserna på internet. momondo erbjuder även stadsguider skapade av sidans användare och lokala bloggare för att ge dig en alldeles unik reseupplevelse.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera