Ett dygn kvar på vår tävling!

Energibarn, Anna Hallén
Energibarn, Anna Hallén

Ta chansen att bli en vinnare av ett signerat exemplar av Anna Halléns bok Energibarn - våra älskade skitungar. 

NPF, Bokstavsbarn, Skitungar, Dampungar, ADHD – ja, kärt barn har många namn. Men vad pratar vi om egentligen? Är det ouppfostrade barn som bara ska lära sig veta hut, eller är det barn som behöver lite extra vägledning för att hitta en bra och positiv väg? Anna visar på ett enkelt och positivt synsätt hur vi kan kompensera bristerna. Hon tar död på myter som fortfarande lever kvar om våra Energibarn och ger samtidigt förslag på lösningar som fungerar.

Skicka ett mail till tavling@kostradgivarna.se och motivera varför just du ska vinna.

På lördag 1/12 utser vi den lyckliga vinnaren! 

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Ett dygn kvar på vår tävling!

Kommentera