Eftermiddagstrött?

Har du perfekt mage? Gillar du siffrorna på vågen? Blir du aldrig eftermiddagstrött? Tror du att du kommer dö av ålder och inte av sjukdom? Sluta läs nu!

Om du inte känner att du är hälsan själv, gå en hälsokurs eller anlita en privat kostrådgivare!

Men, undrar du,  varför då när du kan hitta allt gratis på nätet? Jo... vi är alla individer! Låt en kostrådgivare hjälpa dig att hitta din väg till hälsa. Vi har kunskap utifrån näringslära - inte kunskap baserat på EN person.

Här ser du vilka KOSTRÅDGIVARE som finns närmast dig (listan uppdateras så fort nya kostrådgivare registrerar sig).

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Eftermiddagstrött?

 1. Profilbild

  tumbleweed

  "Men, undrar du, varför då när du kan hitta allt gratis på nätet? Jo… vi är alla individer! Låt en kostrådgivare hjälpa dig att hitta din väg till hälsa. Vi har kunskap utifrån näringslära – inte kunskap baserat på EN person"

  Men bygger inte mainstreamdietisternas råd även på kunskaper från näringsläran ?...och deras råd har ju gjort oss sjuka och feta enligt kritikerna ??

  Näringslära är för övrigt inget svårt ämne att sätta sig in i. Det enda du behöver är en genomsnittlig intelligens, om ens det, en internetuppkoppling, tid till förfogande, vara läskunnig och öppen för nya ideer samt ha lite experimentlusta, så kommer du minst lika långt som med en kostrådgivare. Gissningsvis längre, fast med mer pengar kvar i fickan.

 2. Cecilia Hedkvist

  På nätet finns mycket skrivet som inte är vare sig sunt eller sant och det kan vara svårt att sålla bland informationen. Och något som är hälsosamt för en person kan vara rent farligt för en annan. Det är bl.a. kunskap och erfarenhet man betalar för hos en kostrådgivare. Gemene man vill inte/har inte tid/är inte intresserad/orkar inte sätta sig in i näringsläran själv, därför föredrar många att anlita en kostrådgivare. Men vill man läsa på själv är detta givetvis bara en fördel.

  Många av mina kunder finner också ett stort värde i att veta att man har en tid inbokad för kostrådgivning, det är motiverande att "redovisa" för någon, och inte minst att träffa någon som har ett coachande förhållningssätt. Den personliga kontakten kan också vara värdefull på många sätt.

  Varför anlita en personlig tränare? Det finns ju massor av information och övningar på nätet. Ändå väljer många att göra det.

 3. Profilbild

  tumbleweed

  Så mycket av det som finns skrivet på nätet är inte sunt för en person, dock kan samma sak vara sunt för en annan, förstår jag på ditt sätt att resonera ?
  Då är frågan: Hur får en person reda på vad som är sunt för den ?
  Vill nog hävda att personen helt enkelt får prova själv när det gäller kost.

  Var i artikeln diskuterar vi något om coachning och redovisning ? Vad jag vänder mig emot i artikeln är påståendet att man, som kostrådgivare, skulle vara i besittning av nån slags svårtillgänglig kunskap för att man har lyssnat på några föreläsningar och läst några böcker i näringslära. Och att man sedan utifrån denna kunskap påstår sig kunna avgöra vad som är bäst för en person att äta.
  Mainstreamdietisternas fettsnåla råd bygger ju även de på kunskap från näringsläran, och de råden har ju, för vissa personer, givit horribla följder...inte sant ?

Kommentera