Välkommen Anna-Maria Johansson!

Idag börjar Anna-Maria Johansson, Åsa (Kungsbacka kommun) att blogga hos oss regelbundet. Anna-Maria var ju veckans kostrådgivare här för några veckor sedan och trivdes så bra att hon liksom blev kvar 🙂

Anna-Maria är  fd. elitidrottare och ledare inom konståkning. Hon har en gymnasielärarexamen i svenska och samhällskunskap och arbetar idag som proffsbloggare på Bloggkommentatorerna och är frilansskribent vid sidan av attdriva sitt kostrådgivningsföretag Ultimat som Lic.Kostrådgivare.

Anna-Marias alla inlägg på KRG hittills: klicka här Gilla hennes företag på Facebook så håller du dig uppdaterad med vad hon gör där.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i KRG-INFO den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Välkommen Anna-Maria Johansson!

Kommentera