Ny layout!

Kära besökare!

De senaste veckorna har det varit en del stök på sidan kring layouten. Vi är nästan klara nu...

Jag valde att göra om layouten för att vi behövde nya funktioner och vi fick en ny stil på köpet. Läckert eller hur! Det har jag kostrådgivare Ylva Larsson i Värnamo att tacka för. Visst är hon en fantastisk grafiker! Läs mer om Ylva och hennes kostrådgivning på Naturligtvis.

Annars är det jag, Pia Nyberg, som dundrar runt här och grejar med att få ihop det tekniska på sidan. Ibland krockar min kompetens med hur jag vill att det ska vara och då rycker Karl Lindmark in och hjälper mig. Karl och hans kodning hittar ni mer om på NineTwoZero.

Nya funktioner

"Header" som det heter, alltså översta delen på sidan, har fått ett nytt utseende. Klicka på våra bilderna  så kan du läsa mer om var och en av oss som skriver regelbundet. Sitter du på en vanlig dator så flippar även en infotext fram när du enbart för musen över fotot. Läckert va! Musandet är förbehållet er som surfar på vanliga datorer, det funkar alltså inte på läsplattor eller om du surfar på telefon.

"Footer" kallas biten längst ner på sidan. Den har också fått ett nytt utseende och innehåll. Det känns mer strukturerat nu med "små-informationen".

Rullgardinsmenyer. När du för musen över rubrikerna i menyn kommer du se att några har en rullgardin som rullas ut och där gömmer sig alltså små underavdelningar.

Snabbskrollen.  Om du går ner en bit på sidan poppar en liten pil upp, långt ner till höger. Klicka på den så tar den dig högst upp på sidan. Vi har ju en ganska lång sida så den knappen gillar jag skarpt!

Innehåll

Det kommer jobbas vidare på fler sidor undermenyer så ni kan hitta saker lättare. Det kommer även bli helt nya texter.

En helt ny sak när det gäller själva innehållet är att du som läsare nu kan bidra med inlägg, speciellt om fördelarna som du fått av en naturlig kost. Läs mer här: https://www.kostradgivarna.se/fordelar-nlchf/

Du kan även vara gästkock på ”Veckans meny”. Kontakta mig, Pia, och berättar om ditt matlagande och bifoga länk till din blogg/hemsida.

Framtid

Det är fortfarande lite finlir kvar när det gäller att lägga luft i kolumner och att möblera länkar och knappar men i stort sett är det klart med layouten. Färgerna kan även ändras men tekniken är i princip klar.

Ett arbete som tar lite tid är att strukturen kring kategorier för inläggen. Det arbetet behövs för att ni enkelt kan hitta tidigare inlägg inom ett visst område. Du ser här hur vi jobbar på: https://www.kostradgivarna.se/kategorier/ 

Gratis är gott!

Visst är det bra att sidan är gratis? Den är gratis därför att vi har sponsorer. Ni ser dem till höger här. Ni som läsare kan tacka dem genom att klicka in till dem och köpa deras produkter och tjänster. Vill du annonsera här? Läs mer här.

Vad tycker du är bäst med sidan? Saknar du något?

Svara oss med dina åsikter bland kommentarerna här nedan.

Ha en härlig helg!

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i KRG-INFO den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Ny layout!

  1. Profilbild

    Mynlen

    ser fint och frächt ut! jättebra. Bara en sak... om jag hoovar över Birgitta Höglunds bild kommer hennes namn men den hoppar inte tillbaka till hennes bild. Alla andra gör det. Och hon är ju också söt att se på 🙂
    Lycka till med finslipningen!

Kommentera