Gå ner 5 kilo på en vecka!

Ta bort allt fett du hittar. Fett är farligt!! Av fett blir du fet. Speciellt mättat fett. Är minst en grov skiva bröd till var måltid, helst utan margarin på. Välj ett fettsmålt pålägg som kalkon. Öka på med fullkornspasta, potatis eller ris. Massor med grönsaker som du häller på fettfri dressing. Bra mellanmål är riskakor.

Föresten jag glömde berätta en sak. Vet du att Sumobrottarnas fördelninga av kolhydrater, fett och proteiner påminner om Livsmedelsverkets? Alltså de råden du precis läste här ovan.Vet du varför de vill ha den fördelningen? Jo, för med 3000 års erfarenhet är det den enklaste vägen att bli så stor och fint feta som de är.

Så med Livsmedelsverket föredelning kan du alltså bli lika snygg som en sumobrottare. Bra va?

Men vill du inte detta så lyd INTE mina första rader. Ta i stället bort allt mjöl, allt socker och potatisen. Dessa skapar nämligen ett påslag av hormonet insulin - vårt bästa fettinlagrande hormon. Har du bantat mycket så tvingas du nog tyvärr att ta bort äevn rotgrönsaker och minska på frukten till noll. En bantande kropp, speciellt om du har lyckats många gånger och nu kan tillskriva dig titeln "Jojbantningsexpert", är tyvärr extra känslig.  Ät mycket fett av ALLA sorter. Japp även smör och grädde. Ät mycket kött, fågel, fisk och ägg.

Det är bara när du kan äta fyra måltider per dag och stå still i vikt som du kan gå ner i vikt.

Foto: Jenny Grimsgård

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Gå ner 5 kilo på en vecka!

Kommentera