Fortsatta problem med IE9

NU FUNKAR IE9! /Pia 07:53 16 oktober

Det som främst hakat upp sig nu med layouten är att sidan ser inte klok ut i Internet Explorer 9 (och har varit märklig där flera veckor). Detta stannar upp det övriga jobbandet så det blir klart.

Det är ju alla webbares högsta dröm att ni slutade använda IE men det är kanske inte realistiskt... ni som iallafall under tiden vill prova en mycket bättre webbläsare, ladda hem t.ex. Google Chrome och få en säkrare, snabbare, bättre webbläsare. Och så ser nu hur snygg den här sidan egentligen kan vara 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Postad i KRG-INFO den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Fortsatta problem med IE9

  1. Profilbild

    Anna Lindholm

    Såg häromdagen att det var en webbutik som tog ut extra kostnad (usa) om man använde ie9 just för att de fick manuellt göra så mycket arbete med folks beställningar då. Förstår inte varför ie9 inte fixas av microsoft!

Kommentera