Föreläsning i Växjö med Kostdoktorn och Jonas Bergqvist

TIPS! 20 oktober föreläser Kostdoktorn och Jonas Bergqvist på Palladium i Växjö

Villa Sjöviken presenterar en föreläsning med ”Kostdoktorn” Andreas Eenfeldt, leg.läkare som driver Sveriges största hälsoblogg, Kostdoktorn.se. samtJonas Bergqvist, leg.sjukgymnast och personlig tränare, driver MF-hälsoutbildningar i Stockholm. En oslagbar kombinationsföreläsning om kost och träning. Denna föreläsning guidar dig till vad som är rätt mat och träning. De avlivar myter och berättar utifrån vetenskap, evolutionslära och beprövad erfarenhet och vågar tala om det andra förtiger.

Läs mer på Villa Sjöviken.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i KRG-INFO den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera