Vinn stegräknare!

Blev du inspirerad av Cecilias inlägg (nedan) om stegräknare? Vi gillar ju stegräknare och har därför ett gäng som du kan få köpa till ett bra pris. Beställ denna vecka så bjuder vi till och med på frakten! Du kan köpa max två stycken per person och så långt lagret räcker. Beställ här.

Vi lottar även ut fem stegräknare!

Jag postar alla stegräknare nästa vecka så skulle du vinna en kontaktar jag dig och frågar om din beställning.

En av er vinner dessutom den snyggaste pikétröjan

Tävlingsuppgift: Berätta om ditt hälsomål för hösten. Gör det i kommentarerna nedan och du är då med i utlottningen.

Vinnare dras söndagen 23 september.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

När utlottningen är klar så kontaktar vi vinnarna så vi kan få storlek, tröjmodell och postadress.

Du är också med i dragningen av bonusvinsten för september, nämligen det hemliga paketet från LCHF-butiken! 

Följ oss på  TWITTER @ Kostradgivarna
Vi finns på Twitter

Gilla oss på  FACEBOOK
Vi finns på Facebook

Prenumerera på vårt NYHETSBREV
Prenumerera!

LYCKA TILL!

Print Friendly, PDF & Email

22 thoughts on “Vinn stegräknare!

 1. Profilbild

  Anna

  Jag tänker försöka att äntligen bli bra i vristen så att jag kan träna igen - har haft ett årslångt träningsuppehåll. Men i nödfall har jag min nyinskaffade baddräkt, så nu finns inga ursäkter!

 2. Profilbild

  Jennie

  Mitt hälsomål för i höst är att göra bra val vad gäller kost och motion för både kropp och knopp, dvs tänka till innan jag tar den snabba, enkla, lata och oftast sämre vägen - som det så ofta blir - med följden att både kropp och sinne mår dåligt.

 3. Profilbild

  Monica MdM

  Mitt mål att är att powerwalka 5 km varje vardagmorgon innan jobbet. Man mår så bra resten av dagen när man fått lite luft på morgonen. Börjar också med försiktig träning ett par gånger i vecka efter 1,5 års träningsuppehåll pga "frosen shoulder". Nu är jag på G!

 4. Profilbild

  Malin van Ham

  Mitt hälsomål är att få in träningen i vardagen igen och inte låta tröttheten efter jobbet styra. Planera in träningarna i veckoschemat och inte vara "för upptagen" för att träna och se till att vardagsmotionen finns med varje dag, som att gå hem från jobbet en dag och då motiverar ju en stegräknare lite extra :-).

 5. Profilbild

  Åsa

  Jag har länge tänkt på att skaffa mig en stegräknare. Går en hel del i jobbet och undrar hur mycket? Finns det någon teknisk information om stegräknaren. Hur fäster man den till exempel?

  1. Profilbild

   Åsa, det är en bältesklämma som du fäster i byx/kjollinningen t.ex. Om jag ska "böka" mycket (greja med barnen!) med kroppen så sätter jag den på insidan av en ficka för att den inte ska flyga iväg. Så här skriver de själva:

   "Slazenger Stegräknare"

 6. Profilbild

  gunsan

  mitt mål i höst e att äta bra å röra mej , så att jag kan få behålla min hälsa så mycket det går. nu efter 50 strecket e det mer hälsa än skönhet man får fokusera på.
  detta e ju nåt man borde gjort från början istället för alla idiotiska å farliga bantningsdieter man provat. så mitt mål e ju eg att unna mej att må bra 🙂

 7. Profilbild

  Annica

  Mitt mål är att ta första steget på resan. Jag behöver ta mig i kragen och inte skjuta upp till i morgon hela tiden. Sluta falla i "bara en liten godis fällan" Jag har klarat LCHF förut och kan klara det igen. Nu är det hårdhandskar som gäller. Jag går ut och går.

 8. Pingback:

 9. Profilbild

  Ja ni, mitt hälsomål ... Få ändan ur vagnen och verkligen börja!
  Har en cykel som bara står, vill anmäla mig till närmaste crossfitgym, och så gärna hitta en zumbakurs inte allt för långt hemifrån. Kanske skall göra en "interntävling" med mig själv och se vilken sportgren som vinner? 😉

Kommentera