Hur vill du dö?

Om du kunde välja, skulle du välja att dö av ålder eller sjukdom?

Jag tror att alla svarar samma sak: ÅLDER så klart!

Tyvärr spelar gener och annat in så det finns inga garantier, men en stor skjuts i rätt riktning är att ta hand om sin hälsa och äta rätt kost. Om du inte känner att du är hälsan själv, gå en hälsokurs eller anlita en privat kostrådgivare!

Men, undrar du,  varför då när du kan hitta allt gratis på nätet? Jo, därför att vi är alla individer! Låt en kostrådgivare hjälpa dig att hitta din väg till hälsa. Vi har kunskap utifrån näringslära - inte kunskap baserat på EN person som hittat sin väg.

Här ser du vilka KOSTRÅDGIVARE som finns närmast dig (listan uppdateras så fort nya kostrådgivare registrerar sig).

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Hur vill du dö?

Kommentera