Mässa i Gislaved

På lördag kan ni åka till Gislaved och träffa vår kostrådgivare Ylva Larsson. Prata med Ylva om en hälsosam livsstil och vad du kan göra för att få en sådan. Hon menar att "Alltför många har fastnat i gamla trötta vanor och nöjer sig med att må "så där" även om önskan om bättre livskvalitét finns. Alltför många accepterar att kroppen åldras och både ser ut och fungerar sämre än vad den skulle kunna göra."

Ni hittar Ylva i vår tjusiga tröja och ni  kan vinna saker från vår webbshop. Ylva har tagit hem produkter från LCHF-butiken så passa på att ladda skafferiet!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera