Skåne! Here we come!

Om en stund börjar vi samlas i Skåne. Det är hela 10 av 12 i höstens skrivargäng på denna sajt som träffas. Vi  ska stöta och blöta kost och hälsa och innehåll på sidan. Tänk på att du kära läsare kan påverka innehållet på sidan! Önska gärna kommentarsfältet nedan eller mejla pia@kostradgivarna.s

Trevlig helg från oss alla!!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

2 thoughts on “Skåne! Here we come!

  1. Profilbild

    Anki Dahlby

    Hej!

    Jag ska utbilda mig till kostrådgivare hos Anna Hallén i höst och har tankar på att bygga upp en egen verksamhet med tiden. Bor avsides (Gotland) och har inte hittat någon utbildad här så jag tror lite behov finns. Jag skulle bli glad av att få tips och få höra om hur ni alla har byggt upp era verksamheter. Det skulle vara mycket läsvärt! Ni verkar vara en väldigt kreativ samling, vill gärna veta mer.

    Mvh Anki Dahlby 🙂

Kommentera