Shake it shake it baby

Träning is da shit.  Som det så vackert heter nuförtiden.

Jag har precis börjat träna igen och har insett att det hela tiden bygger på en sak, en enda sak som kan få mig att komma igång, tycka att det är kul, och längta till nästa tillfälle. Och detta allenarådande är naturligtvis musik!

Här är min bästa träningslista. Låtarna är valda med utgångspunkt i rytm. Jag tränar på en crosstrainer. Men även om du är en joggare eller någon som älskar promenader så tror jag att dessa låtar kan ge dig ett bra tempo.

 • "Energy" med The Apples in Stereo
 • "Tomber la Chemise" med Zebda
 • "Let's Dance"  med Craig David (cover på David Bowies hit)
 • "Have a nice day" med Stereophonics
 • "Billie Jean" med Michael Jackson
 • "White shadows" med Coldplay
 • "Du Hast Mich" med Rammstein  (ok, not for the faint of heart...)
 • "Mercy" med Duffy
 • "Read my mind" med the Killers
 • "Ain't no other man" med Christina Aguilera
 • "Bleeding love" med Leona Lewis
 • "Shackles" med Mary Mary

Här i Frankrike är högsommaren i full schwung. Vi har gäster som kommer och går hela tiden, men jag försöker ändå att prioritera träning och LCHF. Jag har gått lite upp och ned i vikt hela sommaren och just nu ligger jag på 92 kg. Så summa summarum har sommarvikten inneburit +2,5 kg för mig. Men det är därför jag sparkar igång med lite träning nu, och skärpning på matfronten.

Träning har det gemensamt med hälsosam mat att det hör till "de goda spiralerna" som lyfter oss uppåt, uppåt. Och även om man befinner sig i en negativ,  nedåtgående spiral med mat och (brist på) träning så går det väldigt kvickt att vända det hela! Man får en oerhörd  kick av att lägga om och slå in på rätt spår igen. Det behövs så lite, och man får så mycket tillbaka. På så sätt är livet generöst! :- )

Lev väl!

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Shake it shake it baby

Kommentera