Magic Bullet Coffee

Många som äter naturlig kost gör det för att gå ner i vikt. Men gör det till en livsstil, inte en bantningsmetod...

Idag vill jag särskilt lyfta Anna Halléns inlägg om Magic Bullet Coffee, läs mer här.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

2 thoughts on “Magic Bullet Coffee

  1. Profilbild

    Ingela Jönsson

    JK,
    jag håller med dig. Kaffe är gott & smör är nyttigt.
    Om du läser hela inlägget som Anna gjorde tidigare idag ser du att det handlar om personer som med hjälp av kaffe & stora mängder kokosfett+smör tar bort hungern så de kan gå utan mat (svälta) och hoppa över att äta en hel dag och bara stoppar i sig något litet på kvällen. På detta sätt förstör man kroppen egna signalsystem så hunger o mättnads signaler förstörs, kroppen sätter sig i svältläge efter ett tag och lagrar i stället för att förbruka energi. Att ta en klick smör eller kokosfett i kaffet då o då är däremot inte annat än hälsosamt, det är när det blir extrema mängder som det blir fel i maskineriet.

Kommentera