Idag fyller jag 40 år!

Som födelsedagspresent till mig själv tar jag mig friheten att försöka nå dig läsare med något helt annat än kost och hälsa.

Somliga skulle absolut inte kalla mig välbärgad, men i mina ögon har jag ALLT. Härlig familj, mat, husrum, för mycket kläder och skor i garderoben och vi har råd att vara bortresta denna vecka.

Det är långt ifrån vad barnen på bilderna har. Om du har några kronor över, stöd föreningen Basundhara. Vi arbetar ideellt med ett skolprojekt så dessa barn ska få fortsatt skolgång i Indien. Det är inte en självklarhet för dem då de är flickor, har HIV eller  en familjesituation som gör att de inte får gå i vanlig skola.

Seså, logga nu in på din Internetbank och ge ett bidrag till Pg 29 26 28 -5 och märk med ditt namn och "Pias födelsedag". Vill du berätta för mig att du gjort det, skicka/mejla ett gåvobrev.

Du kan läsa mer om när jag var i Indien och överlämnade in check till huvudorgansationen Basundhara. Då, december 2008, var projektet att hjälpa ett kvinnohem att kunna repareras efter en stor översvämning. Många av barnen på skolan, som vi idag stödjer, bor på detta kvinnohem, de har ingen annanstans att ta vägen. Skolan är en stund på dagen där de inte behöver umgås med utsatta deprimerade, ledsna, psykiskt handikappade kvinnor. Då får barnen möjlighet att vara de barn som de är. 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

7 thoughts on “Idag fyller jag 40 år!

  1. Profilbild

    Marith Ginsberg

    Hej och Grattis på födelsedagen! Skulle precis kolla om du hade cocosfett kvar ,när jag såg att du fyllde år.... har du? Kommer till Linköping nästa vecka. Om du är hemma då....
    Hälsn./Märith (falun)

Kommentera