Kostrådgivare!

Varför ska man gå kurs eller anlita en privat kostrådgivare?

Jo... vi är alla individuella! Några av er lyckliga ostar når era hälsomål genom att lusläsa en söndagsbilaga men många många krånglar det för. Du går inte upp/ner i vikt som man vill, du blir inte av med sin kassa mage osv. Då är det lätt att tro att det är fel på metoden. Men att äta hälsosamt är ingen metod... du måste hitta vad som är hälsa för DIG. Just detta hjälper en kostrådgivare till med. Spana in vilka som finns nära dig här: KOSTRÅDGIVARE.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

2 thoughts on “Kostrådgivare!

 1. Profilbild

  elin

  Hej!

  Jag tänkte bara kolla hur det är med dessa nya tabletter som ska minska vikten på 4 veckor. De heter "gröna kaffebönor" de sägs tydligen öka fettförbrännigen och den ska man använda i samband med att man tar en tarmsköljnings piller, eller liknande. Jag har kollat på produker som kommer från slimvida och Colonflow. Jag undrar om man verkligen kan lite på dessa produkter och om man kan testa dem?

  1. Profilbild

   Inläggsförfattare

   Elin, detta är en sajt som rekommenderar NATURLIG MAT och då går ALLA piller bort som har med viktminskning att göra. Vi är nämligen övertygade om att du mår bäst på det. Sedan kan SOMLIGA behöva tillskott av olika slag för att man är SJUK eller har BRISTER. Om du tror att det är ditt fall, boka tid med en kostrådgivare så du får rätt hjälp. Hoppa inte på allt som du ser i reklamen eller "hör" ska vara bra... du skulle ju inte lämna in din bil till en bagare.

Kommentera