Bittens Way och Bittens vänner

Många som börjar minska kolhydraterna upptäcker att de är väldigt fokuserade på socker och andra kolhydrater. För en del försvinner suget inom en vecka eller två och ett lugn infinner sig. Andra förstår istället att de är sockerberoende!

Bitten Jonsson är expert inom beroende och har egna erfarenheter om detta tillsammans med medicinska kunskaper. Läs hennes inlägg när hon gästbloggade. Där beskriver hon vad sockerberoende är och vilka verktyg som finns (läs nerifrån och upp).

Bitten har nu ordnat fram två grupper på Facebook för dig som är intresserad av att veta mer om sockerberoende.

Bitten's Way ska du gilla om du vill ha mer kunskap om sjukdomen och behandlingar. Den röda ringen visar var du ska klicka  för att gilla:

 

Gå med i gruppen Bittens vänner om du vill prata med andra om sockerberoende. Klicka på bilden så ser du var du trycker för att gå med i gruppen (du måste vara inloggad på Facebook).

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Sockerberoende den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera