Ny vinnare!

Boken FRISK AV MAT - LCHF FRÅN BÖRJAN av Mats Lindgren har även receptbidrag och veckomenyer från en av våra kostrådgivare, Jenny Elewe.

Ni hade nyligen möjligheten att vinna ett signerat exemplar och vinnaren  blev Eva-Marie som skrev "Jag önskar att jag kunde bli av med min värk i axlar/skuldror som jag dragits med i över 10 år. Jag har nog provat allt inom både sjukvården och alternativvården. Nu är jag mer inne på att må så bra som möjligt trots värk och där är maten en viktig del. Äter LCHF sedan ca 1,5 år mer eller mindre strikt men ska nu sluta belasta min kropp med socker och stärkelse helt och hållet. Bra mat, lagom motion, avspänning och vila är min ”medicin”."

Författarna motiverade vinsten med följande:

Det är många som går omkring med värk utan att förstå att den i många fall kan relateras till kosten. Eva-Marie representerar en stor grupp som har stora besvär och som sällan får hjälp av sjukvården. Den behandling som erbjuds är ofta lindrande av besvär men aldrig orsaksrelaterad. Därför utdelar vi, Mats och Jenny, med glädje vinsten i form av boken "Frisk av mat" till Eva-Marie och hoppas att den kan hjälpa henna att en gång för alla bli kvitt sina besvär med värk!

Eva-Marie, jag mejlar dig, kontakta mig om det inte har gått fram (pia@kostradgivarna.se)

Vill du köpa boken kan du se här var den finns.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Boktips den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Ny vinnare!

Kommentera