Finsk veckomeny!

Här kommer veckans meny och det är jag, kostrådgivare Nina Westerback som har komponerat den. Se till att du har bas-varorna hemma. Jag bor i Esbo i Finland och arbetar med individuell kostrådgivning, matlagningskurser, kost- och hälsokurser samt kockklubbar för barn. Jag jobbar både på svenska och på finska, och därför har mitt företag ett tvåspråkigt namn: Tosiruoka – Riktig mat. Besök min hemsida eller min blogg för mer info.

I menyn denna vecka använder jag mycket av det som är i säsong just nu, också sådant du hittar ute i naturen. Den maten är nämligen supernäringsrik och smockfull av antioxidanter. Dessutom är den gratis. Passa på medan den är i säsong, sommarn är så kort! Alla recept är även glutenfria.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Veckomeny den av .
Profilbild

Om Gäst

Detta inlägg är skriven av en gäst. Antingen har vi bjudit in personen att skriva eller så har den konaktat oss om sin historia. Vill du skriva här någon gång? Kontakta pia@kostradgivarna.se och berätta om vad du vill skriva och varför.

Kommentera