Tävlingsdags!

Nu har ni chansen att vinna ett signerat exemplar av min senaste bok Bakglädje till vardags och fest - Baka med LCHF utan socker och mjöl.

Allt ni behöver göra är att gå in på min blogg, leta reda på blogginlägget som är märkt Tävling tillsammans med Kostrådgivarna. Där besvarar du frågan:

Vilket traditionellt bakverk med mjöl och socker skulle du vilja LCHF-anpassa?

Tävlingen avgörs nu på söndag den 6/5 och vinnaren presenteras här och på min blogg.

Ha en riktigt skön fredagskväll!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Tävling den av .
Profilbild

Om Annika Rogneby

För 10 år sedan började Annika äta lågkolhydratskost och eftersom hon alltid älskat att baka blev det ett experimenterande som 2010 resulterade i boken ”Bakglädje med LCHF – baka utan socker och mjöl” ut. Den är unik då det är den första boken som innehåller LCHF-riktiga recept utan socker och mjöl. I dagarna kommer Annikas tredje bok, på temat Bakglädje, ut. I boken "Bakglädje och LCHF - Njutning utan socker och mjöl" bjuder hon på bakat men även en hel del fredagsmys med snacks, tilltugg och aptitretare. Hon fortsätter med lchf-riktiga, gluten- och sockerfria recept.

3 thoughts on “Tävlingsdags!

  1. Profilbild

    Kalaspinglan

    Vad sägs om att hitta en variant på den klassiska marängtårtan med mandelbotten, grädde och bär (eller Lemon Curd)? Det är en så enkel tårta att slänga ihop, även om den traditionella är väldigt sötsliskig.
    En lchf-variant skulle inte vara dum att kunna servera säsongens färska bär till.
    Mandel, grädde och ägg är ju bra mat...

Kommentera