Tävlingsdags!

Gunilla Sahlin har ju bloggat denna vecka och berättat om sitt sockerberoende Sockerberoende Gunilla Sahlin som har skrivit boken Vitt begär har ju denna vecka berättat om sina erfarenheter och värdefulla principer hur man kan hantera ett sockerberoende. Hennes inlägg läser du här (nerifrån och upp).

Nu kan du vinna hennes bok!

Svara på frågan Vad innebär det att beroendesjukdomen är en progredierande skjukdom? Hitta svaret på www.vittbegar.se och mejla svaret till pia@kostradgivarna.se

En vinnare dras på söndag.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Tävling den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Tävlingsdags!

Kommentera