Tävlingen är avgjord!

Jätteroligt att så många var intresserade och tyvärr kan endast en vinna boken (fast jag hade gärna lottat ut fler böcker.... så håll utkik efter fler tävlingar). Det var SÅ roligt att få läsa vad ni längtar efter för recept och jag önskar att jag kunde baka dem alla. Jag kunde glatt konstatera att vissa av de recept ni vill ha har jag redan uppfunnit LCHF-variant av (rulltårta, paj, kärleksmums, marängtårta... för att nämna några). Jag kan också konstatera att många, inkluderat mig själv, längtar efter en klassisk kanelbulle.

Min man Peter har hjälpt till att dra en vinnare (jag har plockat bort de kommentarer som var dubletter) och vinnaren är "Fru M"

Grattis!! Maila mig dina kontaktuppgifter till info(at)annikarogneby.se så skickar jag ett signerat exemplar av min bok.

Ha en riktigt skön söndagkväll allesammans och tack för era fina kommentarer och för stort intresse!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Tävling den av .
Profilbild

Om Annika Rogneby

För 10 år sedan började Annika äta lågkolhydratskost och eftersom hon alltid älskat att baka blev det ett experimenterande som 2010 resulterade i boken ”Bakglädje med LCHF – baka utan socker och mjöl” ut. Den är unik då det är den första boken som innehåller LCHF-riktiga recept utan socker och mjöl. I dagarna kommer Annikas tredje bok, på temat Bakglädje, ut. I boken "Bakglädje och LCHF - Njutning utan socker och mjöl" bjuder hon på bakat men även en hel del fredagsmys med snacks, tilltugg och aptitretare. Hon fortsätter med lchf-riktiga, gluten- och sockerfria recept.

One thought on “Tävlingen är avgjord!

Kommentera