Otroligt!

Det är ju som om Livsmedelsverket skulle stänga vår sajt! Läs här om bloggen som myndigheterna stängde i USA när Cooksey rådde diabetiker att äta grönsaker och kött istället för spannmål.

“When did it become illegal to tell people to eat meats and vegetables?” Cooksey said in an interview with The Associated Press. “How is it illegal to tell people not to eat grains? We’re talking about healthy eating. This is wrong.”

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Otroligt!

Kommentera