Och vinnaren är…

Sockerberoende Gunilla Sahlin som har skrivit boken Vitt begär har ju denna vecka berättat om sina erfarenheter och värdefulla principer hur man kan hantera ett sockerberoende. Hennes inlägg läser du här (nerifrån och upp).

Våra läsare hade möjligheten att vinna hennes bok och den lyckliga vinnaren är Jeanette R i Mullsjö - GRATTIS!! Vi mejlar dig.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Och vinnaren är…

Kommentera