Nya kostrådgivare!

Det trillar in nya registreringar på kostrådgivare lite nu och då. Du spanar väl in listan regelbundet för att se om det tillkommit något nytt ansikte?

VARFÖR ANLITA EN KOSTRÅDGIVARE ELLER GÅ EN KURS I LCHF?

För många går det utmärkt att läsa sig till sin viktminskning, fixa sin bullriga mage, få en jämn blodsockernivå genom att riva ut söndagsbilagan i en kvällstidning eller att köpa en kokbok.

Men sen då, när du stöter på patrull bland vänner och bekanta "... men hur ser dina blodkärl ut om fem år?" eller "...du behöver ju kolhydrater för att träna...". Vad säger du då? Då är det väldigt bra att ha lite kunskap i bagaget, lite näringslära och historik.

Det är också bra att anlita en kostrådgivare för att se om du verkligen får i dig rätt sorts mat. Många av oss är chockade över hur knasiga råd som ges i facebook-grupper, forum eller vad som säljs i oseriösa low-carb-butiker och LCHF-klubbar. Det är långt från vad en av oss kostrådgivare förespråkar.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera