Birgitta Höglund komponerar veckans meny

Här kommer veckans meny och det är Birgitta Höglund som har komponerat den.  Fram till torsdag kväll kan du vinna hennes bok "LCHF för seniorer" om du klickar här och följer instruktionerna.

Dessa produkter finns ej på inköpslistan:  

Nu kommer den härliga årstid när man mest vill vara ute och pyssla i trädgården, på balkongen eller bara njuta av en promenad ute i skogen. Min veckomatsedel innehåller därför mest snabblagad mat, så fritiden blir lite längre. Njut av våren 🙂

Här klickar du fram recepten i PDF-format tillsammans med en färdigskriven inköpslista. Recepten i PDF är för 4 personer medan de i länkarna ovan varierar.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Veckomeny den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera