Vinnare!

Vi har en vinnare! "wihaga@..." prenumererar på vårt nyhetsbrev och vann därmed ett stort paket från www.lchfbutiken.se

STORT GRATTIS!

Och tack www.lchfbutiken.se för er gåva!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

2 thoughts on “Vinnare!

  1. Profilbild

    Helena

    Åh vad glad jag blir, tack så mycket! Jag som precis skulle behöva fylla på mitt förråd med bra lchf produkter ;o). Kontaktar ni mig via mejl för adress?

Kommentera