Vi har en vinnare!

För några veckor sedan bloggade Bitten Jonsson hos oss. Bitten som kanske är den i Sverige som kan mest om sockerberoende.

Bitten hade ett ex av sin SOCKERBOMBEN att lottas ut. Vinnaren blev NIKOLINA! GRATTIS!

Nikolina motiverade sig så här: Hej! Mitt sockerberoende har gått så långt att jag äter sopor. Haha, förlåt om jag äcklar er, jag äcklar mig själv! Men mitt sockerberoende har gått så sjukt långt! I påsk bakade jag cupcake till släkten för att jag skulle stå för efterätten. Det blev en del frosting över vilket jag slängde för att jag INTE skulle frestas att smaka. Jag VILLE inte smaka. Men efter en lång dag på universitetet, med endast sallad till lunch kom jag på mig själv med att sitta och äta frosting ur soporna på kvällen… Så långt har det alltså gått.. Därför vill jag gärna vinna den här boken :)

Nikolina, jag har mejlat till dig, hör av dig om du inte fått mejlet.

Läs alla Bittens inlägg på vår sida genom att klicka här. Kom till Bittens egen hemsida genom att klicka här.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera