Veckans meny

Eftersom vi kör veckans meny varannan vecka så är detta en pausvecka men du har nio stycken att välja på om du klickar på Veckomeny i menyn. Skriv gärna i kommentarerna nedan om ni önskar ett speciellt tema på menyn framöver.

Visst har du sett att vi har  två tävlingar på gång? En där du kan vinna Bitten Jonssons bok Sockerbomben och en där du kan vinna ett fantastiskt paket från LCHF-butiken.

Vill också flagga för att vi har ett temporärt forum om sockerberoende som du hittar i menyn under namnet Sockerplanket.

Ha en härlig aprildag, snaaaaart kommer sommaren!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Veckomeny den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

2 thoughts on “Veckans meny

  1. Profilbild

    Carola

    Gärna ett vår/sommar tema, fisk rätter och bra plock ihop mat som är smidig nu när grönsakerna börjar bli billigare . Aburginen är som finast. Helst oxå recept där man kan byta ut mejerier mot andra råvaror 🙂

Kommentera