VÄLKOMMEN ANNIKA!

Idag börjar Annika Rogneby att gästblogga hos oss - välkommen!

Annika är fantastiskt duktig på att baka och delar gärna med sig av sina bakerfarenheter och tips på LCHF-bakning.

Det kan tyckas märkligt att vi först har en specialvecka med Bitten Jonsson om sockerberoende och så nu en bakvecka. Saken är den att vår sajt vänder sig till alla som vill äta en naturlig kost. Några av er är sockerberoende och ska absolut inte äta sötningsmedel medan andra triggas inte alls av det och kan unna sig det vid speciella tillfällen.

Vem du är och vad du klarar av vet du bäst själv!

Är du sockerberoende så kan du klicka på Socker i menyn ovan och få tips på vidare läsning där.

Trevlig valborgsmässoafton!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera