Påminnelse! Tävling!

Förra veckan recenserade och rekommenderade Maria Gehrke boken FRISK AV MAT - LCHF FRÅN BÖRJAN av Mats Lindgren. Vi är särskilt glada att en av våra kostrådgivare, Jenny Elewe har varit med och skrivit recept och veckomenyer i boken.

Nu har DU möjligheten att vinna ett signerat exemplar!

Tävlingen går till så att du berättar i kommentarsfältet om du har blivit frisk med naturlig kost eller vad du skulle du vilja bli frisk med från hjälp av kosten. Om en vecka (söndag 29/5) så utser författarna en vinnare!

Vill du köpa boken kan du se här var den finns.

LYCKA TILL!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Påminnelse! Tävling!

Kommentera