LCHF och träning

Vill idag puffa för en chat på Aftonbladet, där Jonas Bergqvist svarade på frågor om LCHF och träning. Många är ju fundersamma om det verkligen fungerar men fler och fler träningsmänniskor börjar föredra detta då de bland annat känner sig mer uthålliga. Och så vet de att de motar bort en massa sjukdomar dessutom!

Klicka vidare till chatten här.

Är du mer intresserad av LCHF och träning kanske du är intresserad av att köpa boken som Jonas just kommit ut med, med just den titeln:

 

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Reflektioner den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

Kommentera