Frisk av mat!

Är det möjligt att din kropp som kanske har känts tung, orkeslös och sjuk, kan få bli pigg och frisk igen?  Är det möjligt att kunna gå från låg energinivå till hög energinivå? Är det möjligt att kunna bli fri från bl.a. övervikt, sockersug och diabetes?

Allt fler exempel finns nu på människor som har varit sjuka i vanliga sjukdomar som diabetes, inflammatoriska tillstånd, IBS m.m som har återfått hälsan helt efter att ha bytt bränsle (mat) till kroppen.

Mats Lindgren är en av dem, han skriver i sin bok ”Frisk av mat, LCHF från början” hur han efter kostomläggning blev frisk från sina tidigare besvär. Han skriver själv att han var en ”fet, trött diabetiker i femtioårsåldern, med hjärtbesvär och kronisk värk”. I sin bok berättar han om hur han la om sin kost, tappade 8 kilo, blev besvärsfri – och kastade sina mediciner. Ja, han kunde t.o.m. kasta sina glasögon!

Mats bok är helt nyskriven och har just kommit ut, boken är en utmärkt inspirationskälla till Dig som vill komma igång med egna livsstilsförändringar, med målet att få bli frisk från tidigare hälsoproblem.

Print Friendly, PDF & Email

Postad i * VECKANS KOSTRÅDGIVARE *, Boktips den av .
Profilbild

Om Marie Gehrke

Marie Gehrke driver LCHF center i Västerås. Där erbjuder hon föreläsningar, utbildningar och kostrådgivning till både företag och privatpersoner. Marie är fil. mag. i biologi, och brinner för att förmedla sambandet mellan vad Du äter och hur Du mår, så att Du genom egen kunskap kan se till att Du, Din familj eller personalen på Ditt företag kan få må optimalt bra och njuta av livet!

One thought on “Frisk av mat!

  1. Pingback:

Kommentera