Denna vår, en nystart i Ditt liv?

Våren är alltid en härlig tid! Under vintern har många av både våra växter och djur legat i ”dvala”. När sedan den efterlängtade våren kommer skyndar sig hela växtligheten att komma ut i sin fullaste prakt och grönska, till stor glädje för oss alla.

Djuren vaknar också till liv och passar på att hitta en partner och föröka sig. Våren är alltid en lika underbar nystart i naturen.

Längtar du också efter en nystart i Ditt liv? Längtar du också efter att slå ut i ”full blom” och kunna njuta av Ditt Livs fulla potential?  Längtar du efter att må riktigt bra och känna dig full av kraft och energi, precis som allt i naturen gör på våren?

Ett av sätten för att må riktigt bra och få känna sig full av kraft och energi, är att se till att tanka kroppen med rätt bränsle. Bränsle som passar bra för just Dig! Om man har en bil som man tankar på fel bränsle så vet man att bilmotorn kommer att skära. Om detta händer och man sedan reparerar bilmotorn och man därefter fyller på med rätt bränsle så vet man att bilmotorn blir som ny igen.

Det är det som också är så positivt med kroppen, även om du känner dig sliten, utkörd och att din motor nästan skurit, så vet vi som jobbar med kost och hälsa, att detta går att reparera, och att motorn kan bli som ny igen.

Varmt välkommen till våren!  Din vår, när du som vill kan få reparera din motor och fylla på med rätt bränsle, så att din färdkost (din kropp) kan föra dig snabbt och smidigt till alla Dina mål i livet!

Print Friendly, PDF & Email

Postad i * VECKANS KOSTRÅDGIVARE * den av .
Profilbild

Om Marie Gehrke

Marie Gehrke driver LCHF center i Västerås. Där erbjuder hon föreläsningar, utbildningar och kostrådgivning till både företag och privatpersoner. Marie är fil. mag. i biologi, och brinner för att förmedla sambandet mellan vad Du äter och hur Du mår, så att Du genom egen kunskap kan se till att Du, Din familj eller personalen på Ditt företag kan få må optimalt bra och njuta av livet!

Kommentera