Denna vår, en nystart i Ditt liv?

Hur ser Ditt liv ut? Är du så frisk som du önskar? Har du den energi och ork som du önskar ha?

Om inte så finns det i dag väldigt goda möjligheter att göra något åt det.
Att hitta Din väg till bättre hälsa!

Så låt dig inspireras av alla goda exempel som idag finns. Goda exempel på människor som har fått livet och hälsan åter, genom att tillföra kroppen ett bra bränsle, ett bränsle som ger hälsa, energi och välmående.

Om du önskar hjälp i detta så är det bara att surfa runt på denna sida och leta reda på en kostrådgivare när Dig! Vi finns alla här för Dig, för att hjälpa dig att nå Din väg till bättre hälsa!

Det har varit roligt att blogga denna vecka här på kostrådgivarna.se. Jag hoppas att något av mina inlägg har fångat Din uppmärksamhet och att du har fått positiv input till att göra de förändringar som Du behöver för att komma vidare på Din väg till bättre hälsa!

För Er som bor i närheten av Västerås så är ni alla också varmt välkomna att komma på min nästa föreläsning torsdagen den 26 april på Ta Inn Hotell i Västerås. Läs mer här: www.lchfcenter.se

Print Friendly, PDF & Email

Postad i * VECKANS KOSTRÅDGIVARE * den av .
Profilbild

Om Marie Gehrke

Marie Gehrke driver LCHF center i Västerås. Där erbjuder hon föreläsningar, utbildningar och kostrådgivning till både företag och privatpersoner. Marie är fil. mag. i biologi, och brinner för att förmedla sambandet mellan vad Du äter och hur Du mår, så att Du genom egen kunskap kan se till att Du, Din familj eller personalen på Ditt företag kan få må optimalt bra och njuta av livet!

Kommentera