Veckans meny nr 8

Denna vecka har Birgitta Höglund satt ihop menyn. Birgitta har många år bakom sig som kock och nu även några år med friskare mat som lindrat hennes fibromyalgi avsevärt. Läs hennes historia här på hennes blogg.  Passa också på att läsa hennes andra inlägg där eller på vår sajt här. Birgitta har haft över imponerande 1 miljon besökare sedan hon startade bloggen - troligen för att hon skriver så trevligt och bjuder på fantastiskt goda recept.

Vecka 8 – recepten samlade (alla i detta dokument för 4 personer)
Vecka 8 – inköpslista för hela veckan

Print Friendly, PDF & Email

Postad i Veckomeny den av .
Profilbild

Om Pia Nyberg

Pia driver kostradgivarna.se och försöker hålla ordning på detaljerna och alla härliga skribenter. Ibland kommer ett eget inlägg men för det mesta består arbetet bakom kulisserna. Vardagen tillbringas med massera utanför Linköping, varmt välkommen till PIasMassage om du har vägarna förbi. (Mitt profilfoto: caba.se)

One thought on “Veckans meny nr 8

  1. Pingback:

Kommentera